Wat is mijn programma ID en waar vind ik die?

Om als adverteerder bij Daisycon sommige standaardscripts te kunnen gebruiken dient u soms uw programma ID op te zoeken. Het programma ID kunt u op verschillende plaatsen vinden, maar het makkelijkst is als u inlogt bij Daisycon en naar menuitem 'hulpmiddelen' / 'conversiecodes' / 'Daisycon Code' gaat.

Bovenaan deze pagina vindt u een dropdown-menu met uw actieve affiliateprogramma(-'s). Het unieke programma ID staat tussen haakjes achter de naam van het programma. Op diezelfde pagina staat onderaan het unieke programma opnieuw, in rode letters boven de actieve conversiepixel.

Het programma ID wordt ook wel campagne ID, program ID of submerchant ID genoemd.