Wat is mijn campagne ID en waar vind ik die?

Om als adverteerder bij Daisycon sommige standaardscripts te kunnen gebruiken heb je de campagne ID nodig. Je campagne ID kan je op verschillende plaatsen vinden, maar het makkelijkst is als je inlogt bij Daisycon en naar menuitem Instellingen --> Conversiecodes en vervolgens naar de tab 'Daisycon pixel gaat.

Bovenaan deze pagina vind je een dropdown-menu met de actieve affiliate campagne(s). De unieke campagene ID staat tussen haakjes achter de naam van de campagne.

De campagne ID wordt ook wel programma ID, program ID of submerchant ID genoemd.