Uitleg over tickets - Hoe kan ik contact opnemen met publishers?

In het menu 'Helpdesk' / 'Tickets' kunt u een ticket (bericht) naar bij uw programma aangesloten publishers sturen. Op deze manier biedt Daisycon u de mogelijkheid om in contact te treden met uw publishers.

U kunt uw publishers bijvoorbeeld een bericht sturen over wijzigingen in uw programma. Ook zou u publishers die nog niet actief zijn kunnen benaderen met de vraag of ze uw programma willen promoten.

Via het menu 'Media publisher' / 'Nieuwe media zoeken' kunt u ook binnen het Daisycon-netwerk zoeken naar publishers zoeken die nog niet bij uw affiliateprogramma zijn aangesloten en deze uitnodigen via een ticket.

De publisher zal via het Daisycon-systeem en via e-mail een melding ontvangen dat u een ticket heeft gestuurd. Bij antwoord van de publisher ontvangt u ook automatisch een notificatie in uw e-mail. Deze instellingen kunt u rechtsboven in de pagina aanpassen.

Daisycon hanteert een fair use policy wat betreft gebruik van het ticketsysteem, dus gebruik het systeem niet om b.v. ongevraagd reclame te sturen. Daarnaast dient u zich te houden aan de contractuele voorwaarden die zijn gesteld over het benaderen van publishers. Daisycon heeft de mogelijkheid de gestuurde berichten mee te lezen.