Hoe moet ik publishers keuren?

Ga naar menuitem 'Media publisher' / 'Acceptatie'. De publishers die u hier ziet, wachten op toelating tot uw affiliateprogramma. Zodra u ze goedkeurt, krijgen zij toegang tot het promotiemateriaal van uw programma. U dient publishers binnen 10 dagen toe te laten tot uw programma.

Als een publisher u niet mag promoten kunt u deze afkeuren. De publisher ontvangt een bericht dat zij niet is toegelaten. Indien u twijfelt, kunt u de publisher op ‘on hold’ zetten en ze een ticket sturen voor extra informatie. U kunt de publisher een bericht sturen door op zijn accountnaam te drukken. Hier vindt u ook meer informatie over deze publisher. U kunt de publisher bijvoorbeeld vragen hoe zij u willen promoten, of hen wijzen op de voordelen van uw programma.

Bij media-type staat wat voor soort promotie de publisher doet. Bijvoorbeeld of hij/zij een website heeft, of een e-mailbestand.

Toelating tot uw programma gebeurt op media-niveau. Één publisher kan zich dus met meerdere media bij u aanmelden. Media keuring gebeurt op accountniveau. Als u meerdere affiliateprogramma's onder één account heeft, heeft ieder toegelaten medium toegang tot het promotiemateriaal van alle campagnes binnen dit account.

Publishers keuren kunt u (deels) automatiseren. Klik hier om te lezen hoe u dit kunt doen.