Kan ik als adverteerder technische hulp krijgen?

Sommige adverteerders hebben technische ondersteuning nodig bij het implementeren van een conversiepixel, het aanmaken van een productfeed, het (correct) aanleveren van HTML-banners of het maken van API koppelingen.

Daisycon heeft een apart team dat adverteerders kan ondersteunen bij dit soort vraagstukken. De kosten voor deze extra service bedragen 70,- euro per uur (excl. BTW). De meeste vragen komen echter betrekkelijk vaak voor en kunnen daarom in korte tijd voor u worden opgelost.

Vraag uw channelmanager naar de mogelijkheden.