Waar vind ik het factuuroverzicht?

Als u inlogt als adverteerder vindt u in het menu “Financiële gegevens” een compleet factuuroverzicht. Hier kunt u van elke factuur een volledige specificatie bekijken door deze open te vouwen met een klik. Hierdoor wordt duidelijk wat de status is (wel of niet betaald), welke factuurperiode het betreft en het aantal transacties dat in rekening is gebracht.

Bovendien kunt u per transactie verder doorklikken om de bijbehorende statistieken in te zien. Zo kunt u er voor kiezen om binnen een handomdraai een zeer gedetailleerd beeld te krijgen van de afgelopen factuurperiode. Tenslotte zijn er meldingen ingesteld die u helpen herinneren aan de betaaltermijn van de factuur.

De specificaties van de facturen zijn te downloaden in PDF, CSV, XLS en XML formaat.