Hoe kan ik anderen toegang geven tot mijn account?

Het is mogelijk om meerdere gebruikers toe te voegen aan je Daisycon account. Gebruikers voor je account beheren kan via het menu 'Instellingen' en vervolgens Gebruikers instellingen

Je kan nieuwe gebruikers uitnodigen in het veld 'Gebruikers uitnodigen voor dit account'.

Het is mogelijk om verschillende rechten aan gebruikers toe te kennen. Klik hiervoor bij de betreffende gebruiker op 'Rechten'.

Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor degene die je rechten geeft tot de account. Als iemand uit dienst treed, zorg er dan voor dat de rechten weer worden ingetrokken.