Hoe kan ik anderen toegang geven tot mijn account?

Dat kan in menu 'Account privileges'. Let op, hiervoor moet u wel admin rechten hebben.

Als admin kan je twee verschillende soorten rechten uitdelen.

1. Administrator (Admin rechten)
  2. Gebruiker (User rechten)

De Adminstrator en gebruiker hebben eigenlijk dezelfde rechten, het enige verschil is dat Gebruikers geen andere mensen rechten kunnen geven.

Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor degene die u rechten geeft tot uw account. Als iemand uit dienst treed, zorg er dan voor dat de rechten weer worden ingetrokken.

Dit wordt ook wel een login of inlog genoemd.