Instellingen voor mijn affiliateprogramma: Wie heeft toegang?

Om ervoor te zorgen dat jouw programma bij de juiste publishers onder de aandacht wordt gebracht, bepaal je samen met je channelmanager wie jouw programma mag promoten. Denk bijvoorbeeld aan instellingen voor Social Media, Keywordmarketing, E-mailmarketing en Cashback.

Om fouten in wijzigingen te voorkomen, zijn sommige instellingen enkel door jouw channelmanager aan te passen. Wijzigingen kun je dus aan je channelmanager doorgeven.

Extra programmavoorwaarden

Naast de standaardinstellingen, heb je als adverteerder de mogelijkheid om aanvullende voorwaarden op te nemen in de omschrijving van jouw affiliateprogramma. Publishers hebben zich via de algemene voorwaarden van Daisycon verplicht om zich van de programma-instellingen op de hoogte te stellen. Bijvoorbeeld over eventuele aanvullende voorwaarden. Als adverteerder dien je schriftelijk te melden als jouw voorwaarden gewijzigd zijn, zodat wij de publisher op de hoogte kunnen stellen.

Wervende teksten

In MyDaisycon kun je zelf als adverteerder aantal dingen instellen voor publishers die jouw affiliateprogramma (willen) promoten:
De wervende tekst op de aanmeldpagina, alleen zichtbaar voor bestaande publishers in MyDaisycon. Een voorbeeld hiervan is de omschrijving van jouw campagne. Deze omschrijving wordt getoond als wervende tekst voor je affiliateprogramma en is alleen zichtbaar voor (potentiële) publishers.
Ook is er een wervende tekst voor publishers op de campagnezoeker, deze is voor iedereen zichtbaar. Een voorbeeld hiervan vind je onderaan in dit artikel.

Zorg ervoor dat beide teksten up-to-date zijn en dat ze geschreven zijn vanuit het oogpunt om publishers te werven. Denk ook aan de SEO-waarde door zorgvuldig om te gaan met headers en bullets. Bekijk voorbeelden van campagneteksten in de campagnezoeker.