Hoe kan ik publishertoelating automatiseren?

In menuitem 'Media publisher' / 'Automatisch toelaten' kunt u instellen dat alle of bepaalde media automatisch toegang tot uw programma(‘s) krijgen. U kan er ook voor kiezen om bepaalde media juist automatisch uit te sluiten voor uw programma.

Op de volgende eigenschappen kunt u filteren:

• Categorieën (adverteerders op het gebied van mode kunnnen er b.v. voor kiezen publishers in de categorie mode direct toe te laten)
  • Target landen (stel u heeft een Duitse website, dan kunt u bijvoorbeeld Duitse publishers direct goedkeuren)
  • Media types (bij ieder media moet je als publisher opgeven hoe je adverteerders promoot, bijvoorbeeld via een website of via social media)

Het voordeel van automatisch toelaten is dat publishers direct kunnen starten met promoten en dat u ze niet allemaal hoeft na te lopen. Let wel op. Ook al zijn publishers automatisch toegelaten tot uw programma(‘s), toch blijft u zelf als adverteerder verantwoordelijk voor de publishers.

Heeft u de instellingen ingevoerd, dan vindt u rechtsboven een knop waarmee u direct de nog niet gekeurde publishers automatisch kan keuren.

Voorbeeld:
Stel u adverteert met een webshop met mobiele telefoons. Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om alle media die als type 'website' hebben opgegeven automatisch toe te laten. Deze kunnen dan direct starten met promoten. De rest kunt u later achteraf handmatig toelaten of afkeuren.

Let wel op dat u de overige publishers binnen 10 dagen moet laten weten of zij u mogen promoten of niet.