Hoe kan ik sneller keuren? Uitleg over menu Batchverwerking

Met batchverwerking kunt u in een keer grote hoeveelheden transacties goed of afkeuren. Hoe werkt de batchverwerking? U kunt een export maken uit uw eigen backoffice met de unieke transactie ID’s van producten die bijvoorbeeld uitgeleverd, of juist geannuleerd zijn.

• Plak deze in het veld bij batchverwerking.
  • Zorg ervoor dat de waardes in het filter goed zijn ingesteld (selecteer bijvoorbeeld de juiste 'waarde' waarop u de transacties wilt matchen)
  • Druk hierna op 'Filter'
  • Nadat u op ‘filter’ heeft gedrukt verschijnt direct het reguliere ‘Transacties keuren’ overzicht, maar dan alleen met de ‘gematchte’ transacties. Bij reeds gekeurde transacties zie je de status van (incl. transactiedatum). Transacties die niet zijn gevonden worden uiteraard ook niet getoond.
  • U kunt de transacties nu goed of afkeuren.
  • Druk op 'Opslaan' om de keuring af te ronden.

Uitereraad is het wel van belang dat u hetzelfde unieke ID dynamisch meegeeft in uw trackingcode zodat de transacties ‘gematched’ kunnen worden.

Transacties keuren automatiseren

Batchverwerking kan u helpen sneller te keuren. U kunt ook gebruik maken van de Daisycon API voor adverteerders. Hiermee kunt u het keuren zelfs 100% automatiseren. Lees hier meer over de Daisycon API.