Kan Daisycon ook app-downloads en in-app conversies meten?

De standaard-technologie van Daisycon is volledig geschikt voor gebruik op mobiele apparaten, dus ook voor app-downloads en om conversies binnen een app te meten.

Veel apps bevatten tegenwoordig een container waarin tags geplaatst kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn Adjust en Appsflyer, maar er zijn er velen. De conversiepixel dient u toe te voegen aan de container in uw app. Uw channelmanager kan u de juiste conversiepixel aanleveren. Als de conversiepixel is geplaatst wordt deze getest. Als alles naar behoren werkt, dan kunt u dezelfde dag nog van start.

Mocht uw app nog geen container bevatten, dan raden wij u aan die van Adjust te gebruiken. Bekijk hier de software developers kit van Adjust. De conversiepixel van Daisycon plaatst u dan via Adjust in uw app.

Lees hier meer over app-downloads bij Daisycon >>