Kan Daisycon ook app-downloads en in-app conversies meten?

De standaard-technologie van Daisycon is volledig geschikt voor gebruik op mobiele apparaten, dus ook voor app-downloads en om conversies binnen een app te meten.

Praktisch iedere professionele app bevat tegenwoordig de SDK van Adjust. Met behulp van Adjust is het voor Daisycon eenvoudig om uw app-downloads of in-app aankopen te meten. Als u per app-download wilt afrekenen, dan dient u een Tracker ID van Adjust naar ons toe te sturen. Dit Tracker ID kunt u zelf in Adjust aanmaken. Lees hier hoe u dit moet doen.

Als u voor de aankopen binnen uw app wilt vergoeden, dan dient u een Event ID in Adjust aan te maken en bij Daisycon aan te leveren. Lees hier meer over Event tracking van Adjust.

Daisycon regelt vervolgens dat de transacties correct gemeten worden.

Lees hier meer over app-downloads bij Daisycon >>