Promotiemateriaal voor publishers aanleveren

Aangesloten adverteerders kunnen bij Daisycon onbeperkt promotiemateriaal voor de publishers ter beschikking stellen. Momenteel zijn de meest voorkomende materialen; tekstlinks, GIF-banners, HTML-content (o.a. HTML5 banners) en productfeeds. In dit artikel leggen we uit welke materialen wij van u nodig hebben en hoe u deze materialen het beste kunt aanleveren.

Tekstlinks

Tekstlinks kunnen onbeperkt aan het Daisycon systeem worden toegevoegd. U weet als adverteerder waarschijnlijk welke teksten de beste CTR hebben. Help uw publishers en voeg uw beste linkteksten toe. Zorg er ook voor dat de tekstlink op een aansluitende landingspagina landt.

Banners

U kunt verschillende soorten banners in het Daisycon-systeem laten plaatsen. We ondersteunen alle gangbare bestandstypes. Welke formaten u het beste kunt aanleveren kunt lezen in dit artikel over bannerformaten.

HTML-materialen

HTML5-banners, HTML-e-mailtemplates en andere HTML-materialen kunnen aan het Daisycon systeem worden toegevoegd. U dient wel de standaarden van Daisycon aan te houden. Deze kunt u hier nalezen.

Productfeeds

Voor veel branches is het essentieel dat het affiliateprogramma een productfeed bevat. Ook voor productfeeds geldt dat ze aan bepaalde standaarden moeten voldoen. Dit heeft als doel dat productfeeds van verschillende adverteerders door publishers moeten kunnen gecombineerd.

Lees hier meer over productfeeds en de standaarden bij Daisycon.