Promotiemateriaal voor publishers aanleveren

Aangesloten adverteerders kunnen bij Daisycon onbeperkt promotiemateriaal voor de publishers ter beschikking stellen. Momenteel zijn de meest voorkomende materialen; tekstlinks, banners, HTML-materiaal (o.a. HTML5 banners), productfeeds en promotiecodes. In dit artikel geven wij uitleg en tips over de verschillende type promotiemateriaal.

Tekstlinks

Tekstlinks kunnen onbeperkt aan het Daisycon systeem worden toegevoegd. Als adverteerder weet je waarschijnlijk welke teksten de beste CTR hebben. Help publishers en voeg uw beste teksten toe. Zorg er ook voor dat de tekstlink op een goed aansluitende landingspagina landt.

Banners

Je kan verschillende soorten banners in het Daisycon-systeem plaatsen. We ondersteunen alle gangbare bestandstypen zoals; gif, jpeg en png met een maximum per banner van 500kb. Welke afmetingen je het beste kan aanleveren kan je lezen in ons artikel over Banners en tekstlinks toevoegen.

HTML-materialen

HTML5-banners, HTML-e-mailtemplates en andere HTML-materialen kunnen aan het Daisycon systeem worden toegevoegd. HTML-materiaal kan je niet zelf aan het Daisycon-systeem toevoegen. Dit moet Daisycon voor je doen. Belangrijk hierbij is om de Daisycon standaard aan te houden. Meer informatie daarover in ons artikel: Hoe voeg ik HTML-banners toe en wat zijn de standaarden?

Productfeeds

Voor veel branches is het essentieel dat het affiliateprogramma een productfeed bevat. Ook voor productfeeds geldt dat ze aan bepaalde standaarden moeten voldoen. Dit heeft als doel dat productfeeds van verschillende adverteerders door publishers moeten kunnen gecombineerd. In ons artikel Alles over productfeeds geven wij uitleg over de verschillende eisen voor een product feed per branche en geven wij tips over hoe je een product feed het beste kan aanleveren.

Promotiecodes

Het op de juiste wijze inzetten van promotiecodes kan een belangrijke bijdrage leveren aan het behalen van doelstellingen. Alles over promotiecodes en tips hoe je deze het beste kan inzetten als promotiemateriaal lees je in het artikel: Hoe kan ik promotiecodes inzetten.