Uitleg: conversiepixel implementeren in Lightspeed

Voor adverteerders die gebruik maken van Lightspeed heeft Daisycon een Lightspeed app ontwikkeld voor de implementatie van de conversiepixel. Deze app zorgt voor een implementatie van de 'deeltransactiepixel' waarbij ieder afzonderlijk product in een transactie wordt gemeten in de conversiepixel.

De Daisycon app voor Lightspeed is hier beschikbaar of direct te installeren vanuit de Lightspeed App store.